fbpx
VARINEXPO3D Tech konferencia és kiállítás

VARINEXPO3D TECH CONFERENCE

ADDITÍV GYÁRTÁS KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS

3D nyomtatás • 3D szkennelés • Reverse Engineering • Digitális Transzformáció • Innováció • Ipar 4.0

2023. szeptember 21-22-én az Aquaworld Resort Budapest**** Hotelben kerül megrendezésre az additív gyártásról, 3D technológiákról és digitális transzformációról szóló konferencia a VARINEX Zrt. szervezésében.

Kinek ajánljuk a VARINEXPO3D konferenciát?

  • Iparban dolgozó mérnököknek, műszaki szakembereknek, döntéshozóknak, innovátoroknak, tervezőknek, gyártóknak, akik nyitottak a legújabb fejlesztésekre az ipar és a 3D technológiák kapcsán

  • tanároknak, oktatóknak

  • diákoknak, pályakezdőknek

25 éves az additív gyártás Magyarországon!

Idén a VARINEX Zrt. jubileumi évet ünnepel, 25 éve kezdte el a 3D nyomtatást és az additív gyártást meghonosítani Magyarországon, egyéb 3D technológiák, 3D szkennerek és 3D szoftverek forgalmazása mellett.

A cég ipari és oktatási partnereivel és támogatóival közösen mutatja be a 25 év alatt összegyűjtött 3D technológiai tapasztalatait a VARINEXPO3D Tech Konferencia és Kiállítás keretében.

A több, mint 25 éve megrendezésre kerülő országos VARINEX additív gyártási konferencia idén szintet lép, és két naposra bővíti rendezvényét VARINEXPO3D Tech Konferencia és Kiállítás címmel, amely tradíciót teremt Magyarországon a 3D technológiák, az additív gyártás és a digitális transzformáció témakörében. A szakmai konferencia áttekinti az innováció, az Ipar 4.0 kihívásai, a digitalizáció és a fenntarthatóság, valamint az ehhez kapcsolódó 3D technológiák és az additív gyártás alkalmazási területeit.

32 év alatt több, mint 10 000 hazai és nemzetközi iparági szakértő visszajelzése alapján a VARINEX konferencia az ország első számú 3D technológiai és additív gyártási fóruma. Az idei 25 éves jubileum alkalmából partnereinknek köszönetet mondunk, megünnepeljük közös sikereinket, és a szakmai tartalmakon túl különleges programokkal tesszük emlékezetessé a rendezvényt.

A részletekkel hamarosan jelentkezünk, addig is mentse el naptárába a VARINEXPO3D Tech Conference dátumát!

SAVE THE DATE
2023. szeptember 21-22.

nap
óra
perc
másodperc

A VARINEX Zrt. 32 éve kezdte tevékenységét Autodesk CAD szoftverek forgalmazásával és azokra épülő alkalmazások fejlesztésével.

A cég 25 éve honosította meg elsőként a 3D nyomtatást és az additív gyártást Magyarországon. Azóta is töretlenül vezeti az ipari 3D nyomtatás hazai piacát csúcstechnológiájú digitális gyárával, 3 millió Euro értékű gépparkjával, amely hét különböző polimer és egy fémnyomtatási technológiát kínál házon belül, amellyel egyedülálló hazánkban.

Ezzel a kapacitással valódi értéket teremt, hiszen naponta akár több ezer, szigorú szabványoknak megfelelő alkatrészt gyárt 3D nyomtatással, amelyek ipari és orvosi termékekbe kerülnek beépítésre.

A gyártási szolgáltatások, műanyag és fémnyomtatás mellett, az additív gyártáshoz kapcsolódó 3D szoftverek, 3D szkennelési megoldások és ipari 3D nyomtatók és additív gyártó berendezések forgalmazásával, gyártói színvonalú szervizelésével, alapanyag ellátásával és terméktámogatásával is foglalkozik.

A VARINEX termékei és szolgáltatásai a legmagasabb szintű ipari elvárásokat is kielégítik. A cég a 3D nyomtatás népszerűsítésében és az oktatásában 25 éve vezető szerepet tölt be Magyarországon, a legtöbb magyar egyetemmel együttműködve.

Helyszín

AQUAWORLD Resort Hotel   /   1044 Budapest, Íves út 16.

Korábbi VARINEX rendezvények

A konferenciával kapcsolatos TOVÁBBI hírekért iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!