fbpx

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A konferencia előadások részben magyar, részben angol nyelven zajlanak. Az első napon szinkrontolmácsolást biztosítunk.

A belépőjegy ára a szállást nem tartalmazza, azonban a jegyvásárlók számára kedvezményes szállásfoglalási kedvezményt biztosítunk az Aquaworld Resort Hotel-ben.
A kedvezményes szobafoglaláshoz szükséges kupont a jegyek megvásárlása után küldjük el Önnek.

Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő /1044 Budapest, Íves út 16.
GPS koordináták: 47.60061 ÉSZ /19.11400 KH

Az Aquaworld Resort Budapest komplexum Budapest északi részén, az M0-ás autóúthoz közel, a Megyeri híd pesti hídfője mellett található. Zöld környezet, tiszta, külvárosi levegő övezi, de mégis közel esik Budapest városközpontjához.
Könnyen és gyorsan elérhető mind az autóval, a busszal, valamint a repülővel érkezők számára is.

Az M0-ás körgyűrű Dunakeszi-Dél Káposztásmegyer kijárat, utána a körforgalomban Káposztásmegyer tábla irányába, majd az első lehetséges lehajtónál – az Aquaworld tábla szerint – lehajtani (Budáról érkezőknek jobbra, Pestről érkezőknek balra).

Az új 230-as járat a korábbi 30A jelű autóbusz egyes korábbi indulásai helyett közlekedik, annak útvonalát az Aquaworldig kiterjesztve. A járat ennek megfelelően a 30A busz útvonalán közlekedik a Keleti pályaudvartól a Hősök tere, Angyalföld, Újpest-Központ érintésével annak Megyer, Szondi utcai végállomásáig, onnan pedig a Megyeri úton, az ipari parkot határoló Íves úton keresztül éri el az Élményfürdőt. A buszok az Íves út és Megyeri út találkozásánál kialakított megállóhely után kanyarodnak az Íves útra.
A menetidő a Keleti pályaudvartól az Aquaworld-ig megközelítőleg 45 percet vesz igénybe. A járat óránként közlekedik reggel 8 és este 9 óra között.

A belvárosból a 30-as buszt választva pedig a Homoktövis iskola megállóig utazhat, ahonnan 5 perc sétára található a Hotel.

Az Aquaworld Resort Hotel szabadtéri parkolójában  díjmentes a parkolás. 

A társadalmi felelősségvállalás jegyében ingyenes belépést biztosítunk az oktatás főszereplői, azaz a tanárok és a diákok számára. Ennek feltétele egy kérdőív kitöltése weblapunkon (jegyárak menüpont alatt)!

Négy vagy több kolléga szeretne részt venni ugyanattól a cégtől a VARINEXPO3D Tech konferencián? Válasszák a Csoportos belépőt, és további 15% kedvezményt biztosítunk!

A belépőjegyek tartalmazzák a konferencia ideje alatt az étkezést (kávészüneteket és ebédet). A rendezvény első napján, 2023. szeptember 21-én este állófogadást tartunk, amely további kapcsolatépítésre ad lehetőséget. Vegyen részt az esti fogadáson, és válassza az All Inclusive jegytípust!

Gondoltunk erre is: ha csak egy napra tud eljönni, válassza az 1 napra szóló belépőt, majd jegyvásárláskor válassza ki, melyik napon tart velünk!

A korábbi VARINEX konferenciákhoz képest jelentősen bővítjük a szakmai tartalmakat, olyan hazai és nemzetközi ipari innovatív vállalkozásoktól inspirálódhat és tanulhat, akik fejlesztéseikben és termékeikben világszínvonalat képviselnek.

A társadalmi felelősségvállalás jegyében továbbra is ingyenes belépést biztosítunk az oktatás főszereplői, azaz a tanárok és a diákok számára. Ennek feltétele egy kérdőív kitöltése weblapunkon