fbpx

Köszönjük, hogy 25 éve partnerünk az additív gyártás élvonalában!​

Különleges jubileumi év ez számunkra, hiszen 25 éve támogatjuk önöket az additív gyártás élvonalában – van, akit már a kezdetektől, és van, akit az elmúlt pár év óta.

A jubileum miatt újítottuk meg a több mint 25 éves hagyománnyal rendelkező konferenciánkat és különleges szakmai tartalmakkal, nemzetközi előadásokkal bővítettük a rendezvényt. A 3D technológiák legfontosabb területeit és alkalmazási lehetőségeit elemeztük az iparág vezető vállalkozásaival –  idén két napon keresztül!

Nagyszerű volt együtt ünnepelni közel 300 látogatóval, 30 előadóval, több mint 25 kiállító céggel, szponzorokkal és szakmai partnerekkel, valamint szeretett VARINEX, Stratasys, Xact Metal és AMT kollégáinkkal.

Teltházzal nyitotta meg cégünk alapítója, Falk György és a Stratasys európai elnöke, Andreas Langfeld a VARINEXPO3D Tech Konferenciát 2023. szeptember 21-én.

VARINEXPO3D tech konferencia, Falk György

Falk György és Andreas Langfeld megnyitója után olyan nemzetközi előadók tapasztalataiból is inspirálódhattunk, mint Zehavit Reisin és Yann Rageul a Stratasys-tól, Dave Jankowski az Xact Metal-tól, valamint olyan cégek osztották meg velünk tudásukat, mint a Kontron Hungary Kft., a Procter & Gamble, az Audi Hungária Zrt, a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft., a CAD-Terv Mérnöki Kft., a GraphIT Kft., az Additive Manufacturing Technologies Kft., a Messer Hungarogáz Kft., az eCon Engineering Kft., a QFD Group Kft., az ABAS Magyarország és az Eurosolid Zrt.

Zehavit Reisin, Stratasys alelnök
Nyírő Ferenc, Kontron Hungary
Nadj István, CAD-Terv
Dobos Zsolt, Procter & Gamble

Konferenciánkon neves egyetemek is képviseltették magukat előadásokkal és kerekasztal beszélgetésekkel, mint például a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Neumann János Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Debreceni Egyetem, és a Pécsi Tudományegyetem.

Az ipari témák mellett betekinthettünk a 3D nyomtatás divatipari és orvostudományi alkalmazásába, továbbá izgalmas B2B beszélgetések is vártak a résztvevőkre. A kiállítótérben több, mint 100 db 3D nyomtatott alkatrészt is megcsodálhattak és kézbe vehettek a látogatók különféle műszaki polimer és fém alapanyagból. 

VARINEXPO3D kerekasztalbeszélgetés
Kovács Norbert Krisztián, BME Polimertechnika Tanszék
Lipóczki Ákos, MOME
dr. Manó Sándor, Debreceni Egyetem

Köszönjük minden előadónknak a színvonalas előadást, és a kiállítóinknak, résztvevőinknek és közreműködőinknek, hogy együtt ilyen sikeres rendezvényt hoztunk létre, ahol közösen fejlődhettünk és méltóképpen ünnepelhettük jubileumunkat! Büszkeség és megtiszteltetés volt látni a két nap folyamán az iparág meghatározó szereplőinek előadását, a szakmai tapasztalatcseréket és a fejlődésre való nyitottságot.

A VARINEXPO3D Tech Konferencia és Kiállítás fő szponzorai a Stratasys, a Kontron Hungary Kft. és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
A rendezvény szakmai partnerei: a CAD-Terv Mérnöki Kft., a MAJOSZ, a Neumann János Egyetem, a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft., a GraphIT Kft., a Procter & Gamble, a QFD Group Kft., a SiemensNX, az Additive Manufacturing Technologies Kft., az Antra-ID GmbH, a Messer Hungarogáz Kft., az Xact Metal, az ABAS Magyarország, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Coface, a Debreceni Egyetem, az eCon Engineering Kft., az Eurosolid Zrt, az EvixScan, az Innomed Medical Zrt., a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Puli Space Technologies és a SZTAKI.

Már alig várjuk a 2024-es eseményünket, amelynek időpontját már most bejelentjük: 2024. szeptember 24-én tartjuk a következő VARINEXPO3D Tech Konferenciát és Kiállítást!

Ha ön sem akar lemaradni róla, iratkozzon fel híreinkre már most!

VARINEXPO3D Tech Konferencia és Kiállítás 2023
képgaléria

Kiállítótér

Már alig várjuk a 2024-es eseményünket, amelynek időpontját már most bejelentjük: 2024. szeptember 24-én tartjuk a következő VARINEXPO3D Tech Konferenciát és Kiállítást!

Ha ön sem akar lemaradni róla, iratkozzon fel híreinkre már most!